Het verhaal van De Draad van Ariadne

De voornaam van zaakvoerster Ariadne Wils is deels een verklaring voor onze bijzondere bedrijfsnaam. Maar De Draad van Ariadne voert je ook mee naar de wereld van de Griekse mythologie. Ariadne, de godin van de passie, hielp de Griekse held Theseus ontsnappen uit het labyrint op Kreta.

Daarvoor zette ze haar ultieme wapen in: een kluwen wol. Die wikkelde Theseus langzaam af terwijl hij alsmaar dieper het labyrint in trok op zoek naar de mythologische stier de minotaurus. Nadat hij die had gedood met het zwaard dat Ariadne hem had meegegeven, leidde de draad van Ariadne hem feilloos naar de uitgang.

Met een vergelijkbare passie reiken Ariadne en haar team jou vandaag een draad aan. Daarmee ontwarren zij jouw administratieve kluwen en reiken je de ideale oplossing aan: administratieve ondersteuning door ervaren office assistenten bij jou op kantoor of vanop afstand.

De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

Onze missie: let’s make it work!

De Draad van Ariadne biedt jou als ondernemer administratieve ondersteuning. Wij ontwarren jouw administratieve kluwen, zodat jij zich alleen hoeft te concentreren op jouw corebusiness.

Ben je zelfstandige, vrije beroeper of sta je aan het hoofd van een kleine kmo? Dan biedt De Draad van Ariadne wat jij nodig hebt: maatwerk op basis van jouw behoeften.

Onze slogan: ‘Vinden we geen weg? Dan maken we er een.’

De Draad van Ariadne omschrijven in vier kernwoorden? Snel, accuraat, georganiseerd en efficiënt.

Ontdek wat De Draad van Ariadne u te bieden heeft.

Onze visie: totaalaanpak

Hoe bieden we jou de beste administratieve ondersteuning? Door de gecombineerde expertise van onze teamleden in de schaal te werpen.

Zo garanderen we je een totaalpakket van ondersteunende administratieve diensten. Dankzij die persoonlijke benadering, ons brede aanbod en een waaier aan specialisaties nemen we jou heel wat zorgen uit handen. En jij krijgt de nodige ruimte om jouw onderneming verder te doen groeien. Daarbij slaap jij op beide oren. Want jouw administratie is bij ons in veilige en ervaren handen.

Onze waarden: jouw garanties

De beste administratieve dienstverlener voor jouw onderneming zijn en blijven: dat is ons doel. Die ambitie bouwen we op stevige fundamenten, onze interne waarden:

  • verantwoordelijkheid
  • klantgerichtheid
  • teamgerichtheid

Die waarden vertalen we in richtlijnen voor al onze medewerkers. Het resultaat? Onze drie basisbeloften aan jou:

  • We beschouwen onze deadlines als heilig.
  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • We garanderen altijd de best haalbare kwaliteit.

“Flexibiliteit en gespecialiseerde kennis: een echte meerwaarde”

“Met haar pragmatische aanpak maakt Ariadne het verschil.” Aan het woord is Zoë Cooreman van Moovly. De Draad van Ariadne ondersteunt die creatieve onderneming bij tal van boekhoudkundige taken.

Taken uit handen nemen

“Ik ontmoette zaakvoerster Ariadne tijdens een netwerkevent. De Draad van Ariadne bleek al snel de ideale oplossing waarnaar ik al een tijdje op zoek was. Een extra medewerker op onze payroll is geen optie, maar we hebben wel behoefte aan gespecialiseerde ondersteuning.”

Abygail vult die rol feilloos in. Op termijn zal zij een kwart van mijn taken op zich nemen. Zo komt er voor mij meer tijd vrij om onze CEO te assisteren en om te waken over het welzijn van ons team.”

Open en professioneel contact

“Samenwerken met De Draad van Ariadne biedt tal van voordelen. Zo doen we een beroep op hun diensten afhankelijk van onze noden. Die flexibiliteit is erg handig. Net als de waardevolle feedback die je als opdrachtgever krijgt. Ariadne en haar medewerkers denken mee en stellen de processen altijd in vraag. Kan het sneller, vlotter en efficiënter? Dan zeggen ze dat ook. Dat open en professionele contact is echt wel een meerwaarde. Net als de gespecialiseerde kennis die De Draad van Ariadne in huis heeft.”

Zoë Cooreman
Moovly

“Dankzij Ariadne en haar team slaap je als opdrachtgever altijd op beide oren”

Gemoedsrust. Zo omschrijft Ellen Defrancq van O2 Clinic de samenwerking met De Draad van Ariadne in één woord. “De sterkte van Ariadne? Haar enorme administratieve kennis. En die deelt ze met haar klanten. Voor een kleine kmo is dat een zeer welkome hulp.”

Feilloze opvolging

“Zo maakt ze het verschil met haar concurrenten. Met Ariadne en haar team slaap je als opdrachtgever altijd op beide oren. Want je weet dat alle taken in de beste handen zijn.”

“Ariadne geeft ons personeelsbeleid mee vorm en zorgt voor de betaling van de facturen. Zijn er problemen met onze facturatieflow? Dan volgt ze alles feilloos op. Zo zijn we altijd zeker van de beste en snelste oplossing.”

Steun en toeverlaat

“Ik kwam in contact met Ariadne via mijn zus. En daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar. Heel erg bedankt om al die jaren onze steun en toeverlaat te zijn, Ariadne.”

Ellen Defrancq
O2 Clinic

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld”

Atelier Schrauwen is een schoolvoorbeeld van een echt familiebedrijf. Zaakvoerder Jef Schrauwen is samen met zijn ouders al jaren de drijvende kracht achter deze onderneming die exclusieve voordeuren aanbiedt.

No-nonsense, warm en sympathiek

“Personeelsadministratie voor vijf arbeiders, boekhouding en onze algemene administratie in goede banen leiden. Mijn moeder deed het jarenlang met de glimlach. Omdat het allemaal wat veel werd voor haar, schakelden we de hulp van Ariadne in.”

“Het resultaat van een onlinezoektocht”, blikt Jef Schrauwen terug. “De overtuigende website van De Draad van Ariadne verscheen als eerste in mijn zoekresultaten.”

“De samenwerking met Ariadne omschrijven in drie woorden? Rechtdoorzee, warm en sympathiek. Ze paste meteen bij ons bedrijf en had een goede verhouding met mezelf en mijn beide ouders.”

Nauwkeurig en resultaatgericht

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld. Ariadne werkt ontzettend nauwkeurig en resultaatgericht. En bulkt van de professionele kennis. Die schaaft ze ook regelmatig bij. En daarvan profiteer je mee als klant. Want Ariadne is een meer dan gulle kennisdeler.”

“Na vier jaar namen we een vaste medewerker in dienst. Ariadne gaf haar taken supervlot door, zodat onze nieuwe collega snel was ingewerkt. Ben je op zoek naar een discrete, gestructureerde en goed georganiseerde duivel-doet-al? Dan ben je bij De Draad van Ariadne aan het goede adres!

Jef Schrauwen
Atelier Schrauwen