Marketing & Sales

Marketing & Sales

Je bedrijf groeit niet vanzelf. Marketing- en salesactiviteiten bedenken, plannen en evalueren zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met het succes van je onderneming. En mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen een must.

Slaag je er als ondernemer niet in om alle finesses van een goede marketing- en salesondersteuning uit te bouwen omdat tijd je ontbreekt? Overweeg dan een office assistent. Zij kan je helpen met de uitvoerende taken.

De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

Benieuwd of we ook in jouw administratie de draad terug vinden?

De specialiteiten van ons team

  • je website updaten
  • sociale mediaberichten posten, contacten leggen
  • mailings opmaken en versturen, zowel op papier als digitaal
  • diverse databanken opkuisen en/of up-to-date houden, opmaak adressenbestanden
  • evenementenadministratie opvolgen zoals uitnodigingen versturen, inschrijvingen beheren, goodie bags klaarmaken, of zelfs de organisatie van jouw klein evenement
  • PowerPoint presentatie maken of updaten, of in Prezi
  • enquêtes uitvoeren
  • drukwerk opmaken en opvolgen
  • meehelpen met het implementeren van je nieuw aangekocht CRM pakket zodat je sneller volledig van start kan gaan
  • enz.

Wij doen ook jouw Facebook Marketing

“Flexibiliteit en gespecialiseerde kennis: een echte meerwaarde”

“Met haar pragmatische aanpak maakt Ariadne het verschil.” Aan het woord is Zoë Cooreman van Moovly. De Draad van Ariadne ondersteunt die creatieve onderneming bij tal van boekhoudkundige taken.

Taken uit handen nemen

“Ik ontmoette zaakvoerster Ariadne tijdens een netwerkevent. De Draad van Ariadne bleek al snel de ideale oplossing waarnaar ik al een tijdje op zoek was. Een extra medewerker op onze payroll is geen optie, maar we hebben wel behoefte aan gespecialiseerde ondersteuning.”

Abygail vult die rol feilloos in. Op termijn zal zij een kwart van mijn taken op zich nemen. Zo komt er voor mij meer tijd vrij om onze CEO te assisteren en om te waken over het welzijn van ons team.”

Open en professioneel contact

“Samenwerken met De Draad van Ariadne biedt tal van voordelen. Zo doen we een beroep op hun diensten afhankelijk van onze noden. Die flexibiliteit is erg handig. Net als de waardevolle feedback die je als opdrachtgever krijgt. Ariadne en haar medewerkers denken mee en stellen de processen altijd in vraag. Kan het sneller, vlotter en efficiënter? Dan zeggen ze dat ook. Dat open en professionele contact is echt wel een meerwaarde. Net als de gespecialiseerde kennis die De Draad van Ariadne in huis heeft.”

Zoë Cooreman
Moovly