Financieel

Financieel

Je boekhouding doen kloppen als een bus. Het is een dagelijkse uitdaging waarin je heel wat tijd en energie stopt. Spendeer je liever tijd aan de uitbouw van je onderneming? Dan is een persoonlijke financiële assistent jouw ideale oplossing.

Taken die een gecertificeerde accountant of boekhouder voor zijn rekening neemt, voeren wij níét uit: btw-aangiftes opstellen, tussentijdse evaluaties en jaarafsluitingen voorbereiden, fiscale aangiftes opmaken. Zo komen wij nooit in het vaarwater van uw accountant. En werken we probleemloos met hem samen voor u.

De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

Benieuwd of we ook in jouw administratie de draad terug vinden?

De specialiteiten van ons team

  • boekhouddocumenten digitaliseren
  • openstaande betalingen van je klanten opvolgen
  • facturen opmaken en verzenden
  • onkostennota’s maken
  • betalingen inboeken, klaarzetten, uitvoeren, opvolgen
  • openstaande leveranciers opkuisen
  • je kredietkaarten uitpluizen
  • 1000-en-1 zaken opvolgen
  • boekhoudkundige taken voorbereiden voor je boekhouder
  • enz.
De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld”

Atelier Schrauwen is een schoolvoorbeeld van een echt familiebedrijf. Zaakvoerder Jef Schrauwen is samen met zijn ouders al jaren de drijvende kracht achter deze onderneming die exclusieve voordeuren aanbiedt.

No-nonsense, warm en sympathiek

“Personeelsadministratie voor vijf arbeiders, boekhouding en onze algemene administratie in goede banen leiden. Mijn moeder deed het jarenlang met de glimlach. Omdat het allemaal wat veel werd voor haar, schakelden we de hulp van Ariadne in.”

“Het resultaat van een onlinezoektocht”, blikt Jef Schrauwen terug. “De overtuigende website van De Draad van Ariadne verscheen als eerste in mijn zoekresultaten.”

“De samenwerking met Ariadne omschrijven in drie woorden? Rechtdoorzee, warm en sympathiek. Ze paste meteen bij ons bedrijf en had een goede verhouding met mezelf en mijn beide ouders.”

Nauwkeurig en resultaatgericht

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld. Ariadne werkt ontzettend nauwkeurig en resultaatgericht. En bulkt van de professionele kennis. Die schaaft ze ook regelmatig bij. En daarvan profiteer je mee als klant. Want Ariadne is een meer dan gulle kennisdeler.”

“Na vier jaar namen we een vaste medewerker in dienst. Ariadne gaf haar taken supervlot door, zodat onze nieuwe collega snel was ingewerkt. Ben je op zoek naar een discrete, gestructureerde en goed georganiseerde duivel-doet-al? Dan ben je bij De Draad van Ariadne aan het goede adres!

Jef Schrauwen
Atelier Schrauwen