Over Ons

Jouw administratief kluwen ontwarren, daarvoor gaan we! En dat in een sfeer van wederzijds vertrouwen, respect en open communicatie.

Ons streven? Een duurzame langetermijnrelatie met maximale flexibiliteit als uithangbord.

Ben je op zoek naar een ervaren office assistent die meedenkt met jou en jouw onderneming? Dan ben je bij De Draad van Ariadne aan het goede adres.

De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden
De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

Ariadne Wils

Zaakvoerder

Al van kindsbeen af was het duidelijk: ooit zou ik mijn eigen zaak hebben. Toch werkte ik 15 jaar in vast dienstverband in administratie. In 2011 ging mijn werkgever failliet. Dat was het kantelmoment. Tijdens een voettocht naar Santiago de Compostella vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik zou ondernemer worden om andere ondernemers bij te staan. Officemanagement, financiële administratie, personeelszaken opvolgen, marketing- en sales ondersteuning: De Draad van Ariadne doet het allemaal.

Met dank aan mijn moeder want dankzij mijn voornaam was ook de keuze voor mijn bedrijfsnaam evident.

Vandaag staat een team van vaste medewerkers voor jou klaar, aangevuld met gespecialiseerde zelfstandige medewerkers.

  • maandag – dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag
De Draad van Ariadne - Office Assistent - Administratie uitbesteden

Abygail Vosters

Financieel

Als prille dertiger ben ik niet alleen je office assistent, maar ook een digital native. Mijn twee codewoorden? Digitaliseren en automatiseren. Zo besparen jij en ik tijd. En ondersteun ik je nog efficiënter bij jouw financiële administratie. Je winst? Extra tijd om jouw onderneming naar een nog hoger niveau te tillen.

Mijn lijfspreuk? ‘Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.’ Mee zijn met de nieuwste technologische snufjes en boekhoudapplicaties is dan ook mijn tweede natuur. Vanuit mijn ervaring sta ik altijd open voor vernieuwing.

Het beste bewijs? Mijn trackrecord. Na mijn middelbare studies boekhouden-informatica koos ik voor een bacheloropleiding accountancy-fiscaliteit. Van het professionele leven proefde ik eerst bij een boekhoudkantoor. Dan ging ik aan de slag bij een kmo met internationale contacten. Een nieuwe wereld ging voor me open. Het Europese en internationale boekhoudaspect heeft sindsdien weinig geheimen meer voor mij.

  • maandag – dinsdag – woensdag

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld”

Atelier Schrauwen is een schoolvoorbeeld van een echt familiebedrijf. Zaakvoerder Jef Schrauwen is samen met zijn ouders al jaren de drijvende kracht achter deze onderneming die exclusieve voordeuren aanbiedt.

No-nonsense, warm en sympathiek

“Personeelsadministratie voor vijf arbeiders, boekhouding en onze algemene administratie in goede banen leiden. Mijn moeder deed het jarenlang met de glimlach. Omdat het allemaal wat veel werd voor haar, schakelden we de hulp van Ariadne in.”

“Het resultaat van een onlinezoektocht”, blikt Jef Schrauwen terug. “De overtuigende website van De Draad van Ariadne verscheen als eerste in mijn zoekresultaten.”

“De samenwerking met Ariadne omschrijven in drie woorden? Rechtdoorzee, warm en sympathiek. Ze paste meteen bij ons bedrijf en had een goede verhouding met mezelf en mijn beide ouders.”

Nauwkeurig en resultaatgericht

“Bij De Draad van Ariadne krijg je waar voor je geld. Ariadne werkt ontzettend nauwkeurig en resultaatgericht. En bulkt van de professionele kennis. Die schaaft ze ook regelmatig bij. En daarvan profiteer je mee als klant. Want Ariadne is een meer dan gulle kennisdeler.”

“Na vier jaar namen we een vaste medewerker in dienst. Ariadne gaf haar taken supervlot door, zodat onze nieuwe collega snel was ingewerkt. Ben je op zoek naar een discrete, gestructureerde en goed georganiseerde duivel-doet-al? Dan ben je bij De Draad van Ariadne aan het goede adres!

Jef Schrauwen
Atelier Schrauwen

“Flexibiliteit en gespecialiseerde kennis: een echte meerwaarde”

“Met haar pragmatische aanpak maakt Ariadne het verschil.” Aan het woord is Zoë Cooreman van Moovly. De Draad van Ariadne ondersteunt die creatieve onderneming bij tal van boekhoudkundige taken.

Taken uit handen nemen

“Ik ontmoette zaakvoerster Ariadne tijdens een netwerkevent. De Draad van Ariadne bleek al snel de ideale oplossing waarnaar ik al een tijdje op zoek was. Een extra medewerker op onze payroll is geen optie, maar we hebben wel behoefte aan gespecialiseerde ondersteuning.”

Abygail vult die rol feilloos in. Op termijn zal zij een kwart van mijn taken op zich nemen. Zo komt er voor mij meer tijd vrij om onze CEO te assisteren en om te waken over het welzijn van ons team.”

Open en professioneel contact

“Samenwerken met De Draad van Ariadne biedt tal van voordelen. Zo doen we een beroep op hun diensten afhankelijk van onze noden. Die flexibiliteit is erg handig. Net als de waardevolle feedback die je als opdrachtgever krijgt. Ariadne en haar medewerkers denken mee en stellen de processen altijd in vraag. Kan het sneller, vlotter en efficiënter? Dan zeggen ze dat ook. Dat open en professionele contact is echt wel een meerwaarde. Net als de gespecialiseerde kennis die De Draad van Ariadne in huis heeft.”

Zoë Cooreman
Moovly

“Dankzij Ariadne en haar team slaap je als opdrachtgever altijd op beide oren”

Gemoedsrust. Zo omschrijft Ellen Defrancq van O2 Clinic de samenwerking met De Draad van Ariadne in één woord. “De sterkte van Ariadne? Haar enorme administratieve kennis. En die deelt ze met haar klanten. Voor een kleine kmo is dat een zeer welkome hulp.”

Feilloze opvolging

“Zo maakt ze het verschil met haar concurrenten. Met Ariadne en haar team slaap je als opdrachtgever altijd op beide oren. Want je weet dat alle taken in de beste handen zijn.”

“Ariadne geeft ons personeelsbeleid mee vorm en zorgt voor de betaling van de facturen. Zijn er problemen met onze facturatieflow? Dan volgt ze alles feilloos op. Zo zijn we altijd zeker van de beste en snelste oplossing.”

Steun en toeverlaat

“Ik kwam in contact met Ariadne via mijn zus. En daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar. Heel erg bedankt om al die jaren onze steun en toeverlaat te zijn, Ariadne.”

Ellen Defrancq
O2 Clinic